Mökit ja leirintä

Venesilta tarjoaa asiakkailleen majoitusta teltta-, asuntoauto- ja asuntovaunupaikoilla sekä vuokrattavissa puurakenteisissa mökeissä upeassa Pyhäjärven maisemassa.

Alueella on 16 mökkiä, niistä 2 on saunallisia. Mökistä riippuen tilaa on 3 – 6 henkilölle.  Mökeissä on sähkölämmitys ja minimivarustuksena jääkaappi ja kahvinkeitin. Kolmessa mökeistä on lisäksi minikeittiö/ keittolevy, mikroaaltouuni sekä perusastiat. Osaan mökeistä voi ottaa lemmikin mukaan. Pienestä lisämaksusta asiakas voi vuokrata Venesillalta myös lakanapaketin.

Yhteiskäytössä olevassa keittokatoksessa on keittolevyjen lisäksi mikroaaltouuni. Asiakkaiden käytössä on myös useita nuotio/grillipaikkoja aivan rannan tuntumassa ja keittokatoksen vieressä erillinen grillikatos. Sen vieressä on pieni lasten leikkipaikka ja beach volley / lentopallokenttä.  Huoltorakennuksessa on tiskauspaikka, pyykinpesumahdollisuus sekä wc- ja suihkutiloja.

Rantasauna lämpiää pe ja la. Naisten vuoro klo 17 – 19 ja miesten klo 19 – 21. Hinta 5€/hlö, alueella yöpyjille maksuton. Muina aikoina vain tilauksesta 20€/h.

Venesillalla järjestetään myös mm. turvesaunailtoja ja muuta hemmottelua. Kysy tarkemmin vastaanotosta ja seuraa ilmoitustaulua!

Alueella toimii wifi, kysy lisää majoittuessasi.